FİZİKİ MEKAN

Çevresi açık havalandırılması kolay, çevremizde derneğin havasını bozacak her hangi bir tesis bulunmamaktadır.

Çocukların acil tahliyesi için geniş ve ferah yangın merdiveni ve her katta yangın merdivenine çıkış bulunmaktadır.

Çocuklar için tasarlanmış oyun odamız.Rahat edecekleri sınıflar bulunmaktadır.

GÜVENLİK

Eğitimde güvenliği önemseyen Ahsen Derneği dersliğe ve etkinliğe özgü güvenli donanımlı materyal araç ve gereçlerini bu bilinçle seçmiştir. Ulaşım öğrencilerin evden alınıp tekrar eve döndüğü ana kadar ki tüm aşamalarda güvenle sağlanır. Dernek içinde her katta acil çıkış alarmı ve acil çıkış merdiveni bulunmaktadır.

SERVİS

Çocukların ulaşımı  güvenli servis araçları ile sağlanırken, Çocuklar topluca yolculuk etme kurallarını öğrenirler, yeni arkadaşlıkların keyfini çıkarırlar.Servis hizmetimiz Etimesgut, Eryaman, Sincan, Fatih bölgelerine mevcuttur.